IACOB CAMELIA LAVINIA PFA

Str. M. Eminescu, nr. 53A, Hateg, Hunedoara

CUI: RO32909450

Reg. Comertului:F 20/194/2014

Tel. 0730895337

 

DECLARATIE SI POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

IACOB CAMELIA LAVINIA PFA

 

STIMATE DOMN/DOAMNA

IACOB CAMELIA LAVINIA PFA in calitate de operator de date cu caracter personal in conformitate cu prevederile Regulamentului general privind Protectia Datelor, nr. 679/2016, intrat in vigoare la 25.05.2018, are obligatia de a respecta cu strictete dispozitiile legale privind persoanele fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu cracter personal si libera circulatie a acestor date. De aceea, va informam ca datele dumneavoastra de contact se afla in baza de date a societatii, in baza calitatii dvs de client. Conform Regulamentului UE 679/2016, prin prelucrare de date se intelege orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi: colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmiterea, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea,stergerea sau distrugerea.

Temeiul legal pentru care societatea prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal il constituie CONTRACTUL BILATERAL/LIVRAREA MARFURILOR CATRE DUMNEAVOASTRA. De asemenea, prelucrarea datelor dvs. se efectueaza in conditiile in care acestea sunt necesare pentru indeplinirea unor obligatii care ii revin operatorului.

Tipul datelor prelucrate de societate sunt, fara a se limita la acestea, sunt urmatoarele: nume, prenume, CNP, adresa de domiciliu, de resedinta, adresa de email, numar de telefon.

Scopul pentru care se realizeaza prelucrarea de date cu caracter personal: intrarea partilor intr-o relatie contractuala/derulare a unei relatii contractuale, facturarea bunurilor, expedierea comenzilor plasate on-line sau pe site-uri de specialitate colectare debite, statistica, rezolvarea unor reclamatii, raspunsuri la petitii.

Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt destinate utilizarii de catre IACOB CAMELIA LAVINIA PFA si pot fi dezvaluite autoritatilor si institutiilor publice in baza obligatiilor de drept public, partenerilor contractuali ( de posta si curierat-in vederea expedierii corespondentei catre dumneavoastra, a produselor comandate ), auditorilor, instantelor judecatoresti, angajatilor operastorului si in orice alte situatii justificate cu instiintarea dvs prealabila, dar numai in vederea indeplinirii scopului amintit mai sus si urmarind protejarea datelor dvs.

Vom stoca datele dvs cu caracter personal doar pentru perioada necesara atingerii scopurilor sau pe perioada derularii relatiilor contractuale.

Drepturile prevazute de Regulamentul 679/2016 de care beneficiati sunt urmatoarele :

-dreptul de informare si acces privind tipul de date prelucrate, dreptul de prelucrare a datelor inexacte, dreptul de suplimentarea datelor, dreptul de stergere a datelor, dreptul de opozitie la prelucrarea datelor, dreptul de petitionare in fata autoritatii de supraveghere.

Pentru orice informatii legate de prelucrarea datelor cu caracter personal va solicitam sa va adresati Responsabilului cu Protectia Datelor cu Caracter Personal din cadrul IACOB CAMELIA LAVINIA PFA, la nr. de tel. 0730895337.

Fata de aceste aspecte va solicitam acordul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

 1. Preambul

Siteul www.apistuparul.ro este proprietatrea Iacob Camelia Lavinia PFA, Str. Mihail Eminescu, nr. 53A, Hateg, Jud.Hunedoara, cod postal 335500, Tara Romania.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor cuprinse in acest document. Avand in vedere acestea si pentru folosirea, in cele mai bune conditii a site-ului www.apistuparul.ro se recomanda citirea completa a documentului.

IACOB CAMELIA LAVINIA PFA isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor ce urmeaza fara notificare. Cea mai recenta versiune a acestui document va fi publicata in cadrul acestei pagini in cazul in care va suferi modificari.

 1. Elemente Definitorii

–       Cumparator – persoana fizica sau juridica ce emite o Comanda.

–       Vanzator –IACOB CAMELIA LAVINIA PFA, avand sediul social in Str. Mihai Eminescu nr. 53A; Oras Hateg; Judetul Hunedoara, Tara Romania,  nr. de inregistrare la Registrul Comertului: F20/194/2014, Cod Fiscal 32909450.

–        Bunurii– orice produs, inclusiv documentele si  mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

–       Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze bunurile. Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.

–       Contract –  Comanda confirmata de catre Vanzator.

 1. Documente Contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.apistuparul.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

– comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
– specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul).

 1. Termeni si conditii

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea     Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator.     Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

  Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care din anumite motive neintemeiate nu m-ai doriti ridcarea coletului sau  doriti sa schimbati produsul cu alt model, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor .Puteti opta si pentru returnarea banilor, dar nu mai tarziu de 14 zile de la primirea comenzii.

 Restituirea banilor se face numai in baza unui cont bancar, iar taxa de transport va fi suportata de dumneavoastra. Nu returnam banii in magzin pentru comenzile efectuate online.

5.Extinderea Obligatiilor Vanzatorului

a. Informatiile si pozele prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;
b. Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

c.Pozele sunt cu  caracter orientativ pot sa difere (culoarea, marimea etc)

 1. Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului apistuparul.ro- imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea IACOB CAMELIA LAVINIA PFA si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

 1. Utilizatorii pot seta browserul sa nu accepte cookies din partea site-ului apistuparul.ro. In aceasta situatie IACOB CAMELIA LAVINIA PFA nu poate garanta functionalitatea completa a site-ului apistuparul.ro
 1. Termene, Penalitati

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.
In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.

 1. Facturare, Plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile  livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

10.Riscuri si responsabilitati

a.Livrare  Vanzatorul se obliga sa expedieze bunurile prin posta si curierat rapid.
b. Transport – Ambalare
In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Vanzatorul va efectua livrare bunurilor pe teritoriul Romaniei.

 1. Acceptarea Contractului

Acceptarea va fi facuta atunci cand bunurile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau  furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele , exceptie facand situatia in care IACOB CAMELIA LAVINIA PFA se afla in imposibilitatea din cauza unor factori de natura externa caz in care acesta se obliga sa ramburseze contravaloarea achitata de catre Cumparator daca este cazul. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de apistuparul.ro( IACOB CAMELIA LAVINIA PFA) Cumparatorul beneficiaza de returul produselor in 30 zile.

 1. Transferul Proprietatii

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

 1. Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.
Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

 1. Forta Majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 1. Legea aplicabila

Prezentul document este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 1. Alte Prevederi

Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest document inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.